top of page
  • Writer's pictureLarue

5 BEG BERJENAMA MEWAH BAGUS UNTUK MELABURBeg tangan berjenama mewah bukan sahaja melambangkan brand saja, namun ianya melambangkan status sosial seseorang. Walaupun terdapat banyak beg berjenama baru dipasaran, beg design klasik tetap diminati semua golongan.


Berikut merupakan 5 beg berjenama yang bagus untuk melabur


1. Hermes Birkin

Umum mengetahui beg berjenama Hermes bukan mudah untuk dibeli. Pelanggan harus melaburkan duit yang banyak dan menunggu dalam tempoh yang lama sebelum membeli sebuah beg Birkin. Dengan nilainya yang tinggi membuatkan beg berjenama Hermes ini menjadi salah satu pelaburan bagi penggunanya. Ya betul! Beg berjenama juga boleh dijadikan sebagai pelaburan pada masa hadapan


2. Hermes Kelly


Beg Hermes Kelly juga merupakan beg yang menjadi rebutan ramai kerana tampak lebih kemas dan eksklusif. Beg buatan tangan ini juga bernilai tinggi dan bagus dijadikan pelaburan masa hadapan kerana permintaan yang terlalu tinggi.


3. Chanel Classic Flap

Chanel antara jenama yang sangat terkenal dalam golongan wanita. Kerana kualiti yang bagus dan sesuai digunakan untuk semua jenis majlis, beg ini masih kekal menjadi rebutan ramai wanita. Walaupun harga beg ini sangat mahal, namun ianya juga dapat menjadi pelaburan pada masa akan datang kerana permintaan yang terlalu tinggi.


4. Louis Vuitton Neverful


Louis Vuitton antara jenama yang digemari oleh setiap golongan usia tidak kira lelaki mahupun perempuan. Reka bentuk yang klasik dan mudah dibawa kemana sahaja, antara sebab kenapa beg Louis Vuitton Neverfull masih menjadi tumpuan orang ramai.


5. Goyard Saint Louis

Goyard Saint Louis terkenal dengan reka bentuk yang ringkas namun ‘timeless’. Walaupun ringkas namun ianya dapat mengekalkan ciptaan asas Goyard iti sendiri. Didatangi dengan warna yang neutral dan sesuai untuk golongan lelaki ataupun wanita.


Sekiranya anda sedang mencari atau ingin menjual beg tangan mewah dengan harga yang tinggi? Hubungi Larue untuk jual barang berjenama mewah anda!

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page